Services

Drone


Jeg leverer unikke foto -og videomuligheder fra et helt specielt perspektiv - nemlig fra luften. Min kernekompetence som foto -og videograf er droneflyvning. Lad Lindvig-Photography hjælpe dig med at opleve verden fra en anden vinkel, end den du ser i daglidagen.


Se nogle af mine tidligere droneopgaver her.

Turisme


Jeg tilbyder foto -og videografi både fra luften og fra jorden til turistorganisationer, som ønsker at tiltrække endnu flere besøgende til deres lokale områder.


Jeg har meget erfaring inden for dette segment og jeg har en stor passion for at finde og vise de flotte og måske gemte "perler" frem i de danske byer og naturen.


Se eksempler på tidligere samarbejder her. 

Produkter og brands


Jeg tilbyder produktfotografering i form af produkt - og brand samarbejder eller betalte opgaver. Min primære styrke inden for området er at vise produkterne i aktion, og vise dit brand frem på den bedste måde med foto -og videografi.


Se mit arbejde med mine samarbejdspartnere her.

Kæledyr


Vil du have foreviget et øjeblik med din bedste ven? - Kæledyr betyder utroligt meget for os, så hvorfor ikke lade Lindvig-Photography hjælpe dig med et portræt af ham/hende. Jeg tilbyder kæledyrsfotografering i det fri, så man får de allerbedste øjeblikke frem.


Jeg tilbyder også, at hjælpe med at få foreviget øjeblikket på print i højkvalitets Hahnemühle papir.


Se nogle eksempler på kæledyrsfotografering jeg har lavet her.

Øvrige forespørgsler?

Har du ikke fundet det du leder efter? Bare rolig. Jeg tilbyder næsten alle former for fotografering og videografi. Jeg er altid klar på nye udfordringer, så kontakt mig endelig med dine ønsker.