Om

Lindvig-Photography

Mit navn er Michael Lindvig, og jeg er en dansk fotograf og certificeret dronepilot boende i Esbjerg. Min store passion er at vise landskabet og naturen set fra et helt andet perspektiv, end hvad daglidagen viser. Nemlig oppefra. 


Det hele startede i slutningen af 2020, hvor jeg fik min første drone DJI Mavic Air 2, og virkelig blev fanget af drone foto -og videografi. Sidenhen har jeg derfor opgraderet dronen til en af de seneste professionelle droner - DJI Mavic 3 Classic.  


Endvidere har jeg også udvidet min passion til generel fotografering og videografi med kamera, hvor jeg har anskaffet mig et proffesionelt kamera til at fange øjeblikkene fra jorden også


Jeg er selvlært fotograf, og alt min viden er kommet gennem mange timers øvelse og træning både foran computeren og ude i det fri. 


Jeg er altid klar til nye udfordringer og har et mål om at dele mit arbejde med så mange som muligt. Så kontakt mig hvis, du er interesseret i prints, samarbejde eller har en opgave jeg kan hjælpe med, og følg gerne med på mine sociale medier også.

Rejser

Det er ikke kun i Danmark at Lindvig-Photography har lavet foto -og videografi med dronen. Dronen er med på alle mine rejser og er med til at skabe unikke minder for livet.


Se en række af det drone materiale jeg har lavet fra nogle af verdens flotteste lokationer.

Étretat - Frankrig

Mit udstyr

Jeg har gennem de seneste år anskaffet mig noget af det bedste udstyr til foto -og videografi, som kan hjælpe med at give den højeste kvalitet til netop din opgave. 


Drone: Dji Mavic 3 Classic

Kamera: Canon EOS R8

Rygsæk: Pgytech One Mo og Pgytech One Go Air